Katharina Deutsch

Integrative Lifestyle Medicine
Praktijk voor Integrale geneeskunde, Natuurgeneeskunde en Orthomoleculaire geneeskunde (PNI) te Amsterdam

Katharina Deutsch, Arts

BIG nr: 69 052520401
(= PLATO eis)
AGBcode praktijk: 84-055103
AGBcode arts: 84-023877
AVIG lid nummer: 976

Adres:

Schalk Burgerstraat 17,
1092 JW Amsterdam
M 06 513 10 408

Speciale info over Lyme

 

Ervaring Marijke

“In 2006 ben ik voor het eerst in contact gekomen met de orthomoleculaire geneeskunde. Dit op aanraden van een vriendin die Kathrin al kende.

Doordat ik op allerlei gezondheidsvragen geen antwoord kreeg van de behandelend arts, zocht ik Kathrin op. Wat mij in het bijzonder trof bij de kennis-making was het individuele aspect en het belang van de fysieke en mentale geschiedenis, maar bovenal de vriendelijke en deskundige manier van benaderen.

Kathrin heeft de afgelopen jaren door onderzoek en behandeling van mijn gezondheid, een enorme bijdrage geleverd aan een betere fysieke en mentale gesteldheid. Tevens is de voeding, welke van grote invloed is op het gestel, meegenomen in dit traject. Er waren vele eye-openers. Het is fascinerend wat de orthomoleculaire geneeskunde zichtbaar maakt, daar waar de reguliere geneeskunde geen expertise heeft of het eenvoudig af laat weten.

Inmiddels hebben veel van mijn familie en vrienden hun weg gevonden naar Kathrin en ervaren ook zij de aandacht en kennis die zij als behandelaar ten volle inzet.
De gesprekken met Kathrin hebben mij inzicht, bewustzijn en gezondheid gebracht. Ik voel me weer een heel mens.”

Marijke

Ervaring Mariette

Mijn huisarts heeft mij enige tijd geleden op de orthomoleculaire geneeskunst geattendeerd en zo ben ik bij Kathrin Deutsch terecht gekomen.
Het mooie is dat een orthomoleculair arts kijkt de klachten maar ook naar het lichaam in totaal.

De werkwijze van Kathrin Deutsch is deskundig, serieus, effectief en met veel persoonlijke aandacht. Vragen via de mail gesteld, worden altijd beantwoord, waardoor je een heel korte lijn met haar hebt. Dit kan in sommige gevallen heel belangrijk zijn en geeft dan zeker rust. Ik ben blij dat ik bij Kathrin terecht ben gekomen, het heeft mij en mijn gezin veel goed gedaan.

Mariette Nieuwboer

Ervaring Monique

Al vanaf mijn pubertijd had ik last van chronische vermoeidheid en pijn in spieren en gewrichten. Rond 2009 leek ik definief door mijn hoeven te zakken; ik werd dramatisch allergisch voor petrochemische stoffen (van parfums tot uitlaatgassen en schoonmaakmiddelen) en mijn spijsvertering verergerde met de dag.

Via via kwam ik bij Kathrin terecht. Ik was er zo slecht aan toe dat ik nauwelijks nog iets kon en vrijwel geen voeding meer verdroeg. Kathrin heeft mij uitgebreid onderzocht en vervolgens op dieet gezet. Geen gluten, melkproducten, roodvlees, aardappelen, mais en andere producten. Ze liet mij er niet alleen mee modderen, ik kreeg een uitgebreide handleiding mee met recepten voor het Paleo dieet. Na een paar maanden begon ze mij leverreinigingen voor te schrijven. Dit vereiste doorzettingsvermogen van mijn kant maar Kathrin heeft me positief gestimuleerd en na iedere reiniging verbeterde mijn gezondheid aanzienlijk. Ik was verbaad wat er bij de reinigingen allemaal los kwam. Pas na 14 a 15 reinigingen kwam er niets meer uit en kon ik stoppen. Na twee jaar waren mijn klachten goeddeels weg. Nog steeds hou ik mij aan het dieet. Ik heb veel van Kathrin geleerd op dit gebied. Ik heb de consulten met haar ervaren als een gezamelijke zoektocht naar oorzaken en oplossingen en we hebben meer bereikt dan ik had gehoopt. Ook was ik blij dat haar consulten door mijn verzekering werden betaald. Ik heb haar ervaren als een kundig en bevlogen arts

Monique

Ervaring Linda

Ziekte van Lyme

De meest wonderlijke ervaring die ik had was dat ik niet meer wist hoeveel energie je kunt hebben. Eigenlijk heb ik me jarenlang moe/lusteloos gevoeld, concentratieloos, last van gewrichten/spieren, en het idee dat ik aan het dementeren was.

In april 2010 zijn we gestart met de behandeling, eerst werden de klachten erger, ook heb ik hele rare dingen meegemaakt (alsof er beestjes door mijn hersenen liepen), maar ik geloofde er volop in. Pas na heel veel pillen en kruiden kreeg ik in september in 4 dagen tijd opeens gigantisch veel energie. Van de een op de andere dag.

Ik voelde me zo geweldig dat ik weer aan het werk wilde, dat is me gelukt op m’n 49e en ik geniet nog volop. Mensen zijn verbaasd over de hoeveelheid energie die ik heb, het voelt alsof ik uit een enorme winterslaap ben ontwaakt, dankzij Katherina met haar goede en intensieve Lyme behandeling.

Belangrijk ook om te vertellen is dat ik nooit medicijnen slik, zelfs geen paracetamol, ik ben van gezond eten en leven. Het was dus een enorme stap voor mij om zoveel antibiotica te slikken, maar de combinatie met kruiden maakte het ‘minder erg’ en het geloof in Katharina en haar behandelmethoden gaven de doorslag om door te gaan.

Veel dank!

Linda

 

Recepten

Zelfgemaakte DEO
Warm 3 eetlepels cocosolie (extra verge) op in een pan – tot net gesmolten
Voeg het in een glazencontainer (Tomatenpuree pot is ideaal)  met een brede rand.
Meng goed de andere ingrediënten met de gesmolten olie:
3 eetlepels Baking Soda (Natriumbicarbonaat)
1 eetlepel Arrowroot of maizena
5 Druppels etherische olie (eigen keuze)

Laat het afkoelen en het is klaar voor gebruik