Katharina Deutsch, arts,
Praktijk voor Integrale geneeskunde, Natuurgeneeskunde en
Orthomol
eculaire geneeskunde (PNI) te Amsterdam

NL-link

English-link

Katharina Deutsch, Arts

BIG nr: 69 052520401

AGBcode praktijk: 84-055103

AGBcode arts: 84-023877

AVIG lid nummer : 976


A
dres:
Schalk Burgerstraat 17,

1092 JW Amsterdam

Route naar de praktijk

M 06 513 10 408
E info@kdeutsch.nl

Afspraken, herhaal recept etc (alleen voor patienten dr Deutsch)

lyme2

 

 

 

© Katharina Deutsch 2018
• Design Ferdinand van Nispen
www.citroenvlinder-dtp.nl

Zelf uw afspraak plannen!

K. Deutsch Praktijk voor Integrale geneeskunde,
Natuurgeneeskunde en Orthomoluculaire geneeskunde (PNI)

 

LET OP:vanaf heden zijn alle afspraken in Schalk Burgerstraat 17, 1092 JW Amsterdam

 

Via onderstaande links (klik op de kopjes dan wordt u doorgestuurd naar de agenda) kunt u specifieke afspraken maken voor consulten bij Katharina Deutsch

 

Voor een eerste intakegesprek is de wachttijd 5-6 maanden. Deze afspraken kunnen niet online worden gemaakt. Als u zich wilt aanmelden als nieuwe patiŽnt, kunt u een bericht achterlaten op het antwoordapparaat of een e-mailen sturen en wordt u gecontacteerd. Controleer eerst op de voorpagina van de website of er een patiŽntstop is.

 

BELANGRIJKE VERANDERINGEN
 

Vanaf 15 oktober 2018 (na de vakantie) zullen er enkele wijzigingen in het afsprakensysteem in de praktijk zijn. Binnenkort kunt u ook voor deze afspraken online reseringen maken.

 

Sommige weken vinden er alleen 'live' consulten  en infusen in Amsterdam plaats. Andere weken zijn er alleen telefonische consulten.

 

Vanwege dit arrangement is het 'live' vervolgconsult exclusief voor 40 minuten (geen opties van meer dan 30 minuten) en de opnames blijven 75 - 90 minuten duren.

 

Telefonische consultaties worden uitsluitend voor 30 minuten geboekt en alleen in die weken dat er geen live consulten zijn.

 

Zoals de praktijk nu is, als het consult korter is dan de geboekte tijd en er nadien geen complexe afwerking meer nodig is, dan zal de kosten ook worden aangepast op basis van de gebruikte tijd.

 

LIVE AFSPRAKEN

 

VERVOLG consultaties

duur 40 minuten - blijft het zelfde

(vervolg consultaties van 30 minuten - vervallen)

 

AFSPRAKEN VOOR INFUSEN alleen mogelijk tussen 12.00 -12.15 of 12.15-12.30 of 16.45

duur 15 minuten

 

ALLE BLOEDAFNAMES BUITEN DE CONSULTEN, kan worden gedaan op het Ambonplein 55, 1094 PW Amsterdam. Maar u moet eerst om een aanvraag formulier vragen.

 

TELEFONISCHE AFSPRAKEN

VERVOLG consulaties

Duur -30 minuten

De vergoeding wordt berekend op basis van de lengte van het consult PLUS de tijd nodig voor het afwerken - zoals recepten en samenvattingen van het behandelplan

 
Herhaalrecept

Stuur hiervoor een mail naar Katharina Deutsch met duidelijk uw verzoek (naam medicatie en dosering) en de email adres van de apotheek. Voor het maken van recepten buiten een consult wordt er een recepten rekening gemaakt van 30 euro.